Stafford Events – Website is weer online !!! klik hier…

Het is feest !

Het heeft dan ook even mogen duren maar na 1 jaar is de site weer online!

Na veel problemen met de database, servers en een andere hoop bijkomende zaken, hebben we de website in een nieuw jasje gestoken. We hebben ervoor gekozen om de foto’s niet meer op de website te tonen. Deze staan immers allemaal online op Facebook. Dit schilt een hoop webspace en daarnaast ook een hoop upload en onderhoud tijd.

Het forum is ook actief! Een leuke aanpassing is dat Anja Reinhart van Bureau Hond ook een eigen plekje heeft. Mochten er vragen zijn over het gedrag van je viervoeter of zit je ergens anders mee ? Anja zal voor jullie klaar staan om jullie vragen te beantwoorden. Zij zal niet elke dag actief zijn, maar wel met regelmaat online komen om te zien of er nieuwe berichten zijn binnengekomen.

Lees ook even de forum regels door! Net als bij facebook zal het team beheerders dit forum monitoren. So keep it nice people.

Ook leuk is dat we de websites van onze sponsoren geïntregeerd hebben in onze website. Zo hoef je niet speciaal naar hun website te gaan. We zullen door de tijd heen zo nu en dan een update moeten uitvoeren op de site. Dit wordt dan van tevoren bekend gemaakt.

Veel plezier op de vernieuwde site.

Groetjes Maarten ( Team Stafford Events )


Comments are closed.