Expandmenu Shrunk

Acties

 

Met dank aan Eveline Wijngaard mogen wij vanaf heden, ook Andy´s dierensuper onze sponsor noemen voor heerlijke snacks voor uw hond en andere dieren.

Met een goede en gebruiksvriendelijke webshop, kunt u gemakkelijk tegen nette prijzen vele producten vinden. Daarnaast vind u daar ook lezingen en cursussen!

Neem eens gerust een kijkje op hun pagina bij ons op de website of surf naar https://www.andysdierensuper.nl/

 

De Hondenvechter

De Hondenvechter is een spannend, waargebeurd verhaal geschreven door Eveline Wijngaard over een hondenvechter.

Olivia keert terug naar haar geboortedorp om haar droom werkelijkheid te laten worden; een uitvaartcentrum, crematorium en begraafplaats voor huisdieren. Al snel wordt ze een vertrouwd gezicht in de kleine gemeenschap, en haar bedrijf is een succes. Totdat er op een dag een zak met daarin het ontzielde en verminkte lichaam van een hond voor haar deur ligt.

Bertus is een nietsontziende crimineel met een morbide hobby; hondengevechten. Om zijn praktijken verborgen te houden, zoekt hij een manier om sporen uit te wissen.

Fragment uit De Hondenvechter

“Mijn opa schilderde altijd rivierlandschappen, en deze plek zoog mij aan alsof mijn lot dat bepaald had.
Ik kan uren genieten van de voorbijvarende vrachtschepen. De rollende steentjes op het strand, de vreemde en grote vissen die aanspoelen. Een meeuw die een visje opvist. De ganzen met hun kleintjes, konijnen die wegschieten over de zanderige vlakten van de uiterwaarden. Tussen de Waal en de Linge ligt het kleine dorpje, met zijn witte huisjes, rieten daken en schapen in weilanden. Dit is het Rivierenland, dit is mijn thuis.”

Het boek bevat 124 pagina’s, paperback.

Te verkrijgen via de webshop van andysdierensuper.nl voor slechts € 12,95 Klik hier.

De rust lijkt wedergekeerd in het leven van Ollie Krul, Bertus zit zijn straf uit en de rivier vervolgt haar eeuwig stromende weg.

Als Bertus bezoek krijgt, wordt het hem duidelijk dat er buiten de deuren van de gevangenis iemand op hem wacht om wraak te nemen. En Bertus zal niet de enige zijn. In een korte periode worden de gruwelijk verminkte lichamen van mensen die dieren misbruiken of mishandelen gevonden. Het lijkt het werk van een wreker.

Ondertussen ontvangt Ollie vreemde brieven en lijkt de moordenaar een spoor van geheimzinnige verwijzingen achter te laten.

Rein, de rechercheur en zijn nieuwe collega Leida volgen het spoor van de moordenaar. Kunnen zij hem op tijd stoppen en de boodschappen die hij achterlaat ontcijferen voordat hij Olivia zal bezoeken?

Doctor Death Dog is het vervolg op de Lingehof, het eerste deel van De Hondenvechter-serie. Hoofdpersoon Olivia heeft een dierencrematorium en begraafplaats in haar geboorteplek, haar toevluchtsoord na een turbulent leven. In haar werk en privéleven wordt ze geconfronteerd met dierenliefhebbers, maar ook verschrikkelijke zaken zoals dierenmishandeling. De Hondenvechter biedt een blik in de wereld van de dierenvriend, maar ook in de geest van de dierenmishandelaar.

Lees meer informatie over de Hondenvechter en de schrijfster Eveline Wijngaard op www.dehondenvechter.nl.

Deel 1 nog niet gelezen?

Bestel deze dan gelijk mee hij is verkrijgbaar in paperback vorm en als E-boek

Nu verkrijgbaar via de webshop van Andysdierensuper.nl voor slechts € 12,95 Klik hier

Voldoende beweging is belangrijk voor alle huisdieren. Voor honden met weinig lichamelijke inspanning en aanleg voor overgewicht, is er CaroCro Low Energy.

Zo blijft je hond gezond en fit. Meer informatie? https://goo.gl/UsDtZS

Is jouw hond of kat een fijnproever? Dan hebben we goed nieuws! Vele CaroCroc producten zijn nu bereid met vers vlees.
Wil je weten welke producten? Ga dan naar de website: Klik hier

Heb jij ze al gespot? Op deze speciale Hollandse dag lanceren wij onze CaroCroc Limited Editions! Dat zijn de CaroCroc Original (3 kg) en CaroCroc With Chicken (2 kg), met brokjes gewoon zoals je hond of kat is gewend… maar dan in een Oer-Hollands Delfts blauw jasje! Nieuwsgierig? Ga naar Deze pagina

CaroCroc Limited Edition

Om het 85-jarig bestaan van Vobra Special Petfoods te vieren, komt CaroCroc met een Oer-Hollandse Limited Edition verpakking. Nóg meer Hollands, namelijk gesierd door Delfts blauwe tegeltjes.

Deze tijdelijke nieuwe jasjes komen er voor hond (Original 3 kg) en voor kat (With Chicken 2 kg) en worden gesierd door Delfts blauwe tegeltjes. De brokjes zijn gewoon hetzelfde gebleven, maar deze verpakkingen zien er tijdelijk iets anders uit.

Geheel in stijl zijn deze bestaande producten in de Limited Edition verpakkingen verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaken vanaf de meest Hollandse dag van het jaar: Koningsdag).

Plaats een leuke foto van de Limited Edition verpakking en van je hond of kat op de Facebookpagina van CaroCroc, dan maak je kans op gewoon goede prijzen!

Klik hier om naar de Facebookpagina van CaroCroc te gaan.

Heb je geen Facebook account? Dan mag je natuurlijk ook een mailtje sturen naar hallo@carocroc.nl.

Hallo iedereen, i.v.m. meerdere opmerkingen betreft het inloggen op het forum, heb ik het een en ander aangepast.

Er draait een ander forum waar wij gebruik van gaan blijven maken. Dit forum geeft duidelijk aan als je niet ingelogd bent, dat je dat moet doen om berichten te kunnen plaatsen. Je wordt dan omgeleid naar een login page, waar je simpelweg kan inloggen.

Daarnaast heeft dit forum betere functies zoals foto’s bij de posts ( dus niet alleen een naamvermelding en bij het klikken, dat er een andere pagina naar voren komt waar de foto op te zien is ) Daarnaast is het nu ook mogelijk om grotere foto’s te uploaden maar ook meerdere foto’s te uploaden. Voorheen kon er maar 1 foto geupt worden met een max van 10mb. 

Het nadeel hiervan dat de geplaatste topics in de voorstelhoek helaas verloren zijn gegaan. Mocht je je nogmaals willen voorstellen, geen probleem.

Mocht er ondanks toch nog iets zijn wat ik misschien over het hoofd heb gezien, mijn mail is sitebeheer@staffordevents.nl

Groetjes en veel plezier op het vernieuwde forum!

Maarten.

Het is feest !

Het heeft dan ook even mogen duren maar na 1 jaar is de site weer online!

Na veel problemen met de database, servers en een andere hoop bijkomende zaken, hebben we de website in een nieuw jasje gestoken. We hebben ervoor gekozen om de foto’s niet meer op de website te tonen. Deze staan immers allemaal online op Facebook. Dit schilt een hoop webspace en daarnaast ook een hoop upload en onderhoud tijd.

Het forum is ook actief! Een leuke aanpassing is dat Anja Reinhart van Bureau Hond ook een eigen plekje heeft. Mochten er vragen zijn over het gedrag van je viervoeter of zit je ergens anders mee ? Anja zal voor jullie klaar staan om jullie vragen te beantwoorden. Zij zal niet elke dag actief zijn, maar wel met regelmaat online komen om te zien of er nieuwe berichten zijn binnengekomen.

Lees ook even de forum regels door! Net als bij facebook zal het team beheerders dit forum monitoren. So keep it nice people.

Ook leuk is dat we de websites van onze sponsoren geïntregeerd hebben in onze website. Zo hoef je niet speciaal naar hun website te gaan. We zullen door de tijd heen zo nu en dan een update moeten uitvoeren op de site. Dit wordt dan van tevoren bekend gemaakt.

Veel plezier op de vernieuwde site.

Groetjes Maarten ( Team Stafford Events )Comments are closed.