Carocroc – Limited Editions

Heb jij ze al gespot? Op deze speciale Hollandse dag lanceren wij onze CaroCroc Limited Editions! Dat zijn de CaroCroc Original (3 kg) en CaroCroc With Chicken (2 kg), met brokjes gewoon zoals je hond of kat is gewend… maar dan in een Oer-Hollands Delfts blauw jasje! Nieuwsgierig? Ga naar Deze pagina

CaroCroc Limited Edition

Om het 85-jarig bestaan van Vobra Special Petfoods te vieren, komt CaroCroc met een Oer-Hollandse Limited Edition verpakking. Nóg meer Hollands, namelijk gesierd door Delfts blauwe tegeltjes.

Deze tijdelijke nieuwe jasjes komen er voor hond (Original 3 kg) en voor kat (With Chicken 2 kg) en worden gesierd door Delfts blauwe tegeltjes. De brokjes zijn gewoon hetzelfde gebleven, maar deze verpakkingen zien er tijdelijk iets anders uit.

Geheel in stijl zijn deze bestaande producten in de Limited Edition verpakkingen verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaken vanaf de meest Hollandse dag van het jaar: Koningsdag).

Plaats een leuke foto van de Limited Edition verpakking en van je hond of kat op de Facebookpagina van CaroCroc, dan maak je kans op gewoon goede prijzen!

Klik hier om naar de Facebookpagina van CaroCroc te gaan.

Heb je geen Facebook account? Dan mag je natuurlijk ook een mailtje sturen naar hallo@carocroc.nl.


Comments are closed.